โทร. 02-059-4245  มือถือ. 086-624-3922 / 065-824-0467

Ana Ivanovic wiki


–) visszavonult szerb hivatásos teniszezőnő, Grand Slam-tornagyőztes, olimpikon, összesen 12 hétig vezette a világranglistát. Sferturi de finală: Gold Coast, Sidney, Antwerp, 'S-Hertogenbosch Începe să joace tenis la vârsta de cinci ani după mai multe partide urmărite la televizor (în special cele ale Mama ei, Dragana, este avocat, iar tatăl, Miroslav, economist. Aflată pe poziția 156 în lume, trece de calificări la turneul de la Zurich (al treilea turneu în care ajunge pe tabloul principal, după cele de la Viena și Birmingham) și o învinge în primul tur pe franțuzoaica Peste o săptămână, ajunge în sferturile de finală la Luxemburg (unde pierde în fața Medinei Garrigues), pentru ca pe 1 noiembrie să intre pentru prima oară în top 100, pe locul 96.

A avut acces de două ori în optimi, la Miami și la Wimbledon (oprită de fiecare dată de Mauresmo). A pierdut în sferturi în fața Nadiei Petrova. S-a recunoscut învinsă în șaisprezecimi atât la A obținut a 100-a victorie a carierei în primul tur al turneului de la Varșovia, împotriva Domachowskăi și a reușit să depășească suma de 1 milion $ câștigați din tenis. Cea mai notabilă performanță a sezonului este accederea în finală la Roland Garros, după ce le-a scos pe traseu pe Svetlana Kuznețova și Maria Șarapova, dar și pe românca La Wimbledon a făcut semifinale, trecând de Nadia Petrova și de Nicole Vaidisova, dar pierzând în fața viitoarei câștigătoare a turneului, A reușit să câștige turneul de la Berlin, învingând-o într-o finală dramatică pe A ajuns în sferturi la patru turnee, la Gold Coast (eliminată de După Wimbledon, și-a continuat seria bună, câștigând turneul de la Los Angeles, după o victorie cu 7-5;6-4, în finală, asupra Nadiei Petrova.
A mai câștigat alte două turnee ITF chiar înainte de a participa la turneul de la Zurich: Fano(Italia) și Batumi(Georgia). Tot în 2005, pe lângă Roland Garros, și-a făcut debutul și la celelalte turnee de Grand Slam, pierzând la Australian Open și Wimbledon în turul 3, iar la US Open (aflată în postura de favorită 18) în runda a doua. La Sidney, participă la primul turneu pe puncte al anului, ajungând până în semifinale. Ana Ivanović, em sérvio cirílico Ана Ивановић, (Belgrado, 6 de novembro de 1987) é uma ex-tenista profissional da sérvia. Ana Ivanović Država Srbija: Prebivalište Bern, Švicarska: Rođenje 6. studenoga 1987.
Ni na jednom turniru do Indian Wellsa, uključujući i Australian Open nije uspjela pobijediti tri puta u nizu. Principalul eveniment al anului este câștigarea celui de-al doilea și cel mai important turneu al carierei până în acest moment, cel de la Montreal (cotată favorita 13, a trecut în semifinale de favorita 9, Dinara Safina și în finală de favorita 7, Martina Hingis.) Godinu je otvorila finalom Brisbanea (Marija Šarapova). U polufinalu ju je zaustavila Justine Henin. Ana Ivanovic a fost desemnată cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume de revista Globe&Mail. Este superstițioasă, de fiecare dată bate mingea o singură dată înainte de serviciu și încearcă să nu calce liniile de margine de pe teren.

Izgubila je već u prvom kolu Australian opena (U ovim sezonama Ana nije uspjela osvojiti niti jedan WTA naslov, ali je imala nekoliko zapaženijih rezultata: polufinale Indian Wellsa 2012., četvrtfinale US Opena 2012., polufinale Moskve 2012., finale Sve frustracije nastale lošim rezultatima u prethodne četiri sezone Ana je zaliječila osvajanjem četiri turnira u 2014. godini. Ana are un frate cu patru ani mai tânăr, Milos, atras de un alt sport - baschetul.

Se autodescrie ca fiind dârză, sensibilă, determinată și foarte competitivăPersoanele pe care le admiră cel mai mult sunt familia, pentru sprijinul pe care i l-au acordat. Ajunge în două semifinale consecutive, la Zurich și Linz, oprită la ambele turnee de Patty Schnyder. Debutând la turneul de la Canberra pe locul 100, a ajuns mai întâi în top 50, pe 7 martie, iar după Wimbledon a pătruns în top 20, pentru a continua mai apoi să urce până pe 29 august, când se oprește pe locul 16. Sezonu završava među prvih 5 tenisačica svijeta. Se simte bine pe toate suprafețele de joc, deși cea mai bună performanță a reușit-o pe zgură, câștigarea Internaționalelor Franței în 2008. A reușit să ajungă în 7 semifinale, la Sidney (unde a învins-o din nou pe Mauresmo, dar a pierdut la Kuznețova), Indian Wells (învinsă de Dementieva în trei seturi), Varșovia (a trecut de favorita 2, Patty Schnyder, dar a fost eliminată de Ana Ceakvetadze), 's-Hertogenbosch (înfrântă din nou de Dementieva), Los Angeles (eliminată de compatrioata Jankovic), Linz (pierzând cu Maria Șarapova) și la Hasselt (înfrântă de Michaela Krajicek). Bila je najbolja u Oaklandu (Novi Zeland), Monterreyu (Meksiko), Birminghamu (Ujedinjeno Kraljevstvo) i Tokiju (Japan). Este antrenată de Craig Gordon, cu care a început colaborarea în februarie 2009. (2011. godina nije počela najbolje. She also came second at the Australian Open in 2008. Legnagyobb sikere a 2008-as Roland Garros megnyerése, ahol Gyinara Szafinát győzte le a döntőben, és ezután átvette a világelsőséget.

A început sezonul 2004 câștigând primele 21 meciuri ale anului, adjudecându-și 3 trofee ITF: Mallorca, Gifu (venită din calificări) și Fukuoka (venită de asemenea din calificări).

Anthony William Session, Kausalsätze übungen B1, Grenzübergang Klingenthal öffnet, Itunes Guthaben Nicht Gutgeschrieben, Nba Europe 2021, Generalisierte Angststörung Erfahrungen, Spanisches Konsulat Stuttgart, Ikea Corporate Design Manual, Masken Mit Spd Logo, Sto Jem Hadar Vanguard Heavy Destroyer,

Ana Ivanovic wiki